Inn i granskauen

Den vestsvenske filmbølgen fosser fra forstedene og ut i det fri, med ulike varianter av (fysisk og psykisk) avkledde menn på barfotet tokt ut i bushen. Og selv danskene med Von Trier gjenoppfant naturmystikken med sin Antichrist. Men hva med oss? Født med ski på beina, oppvokst på turer i skog og mark. Hvor finner vi den norske nytolkningen av mose og mytologi?Svaret er UKS. Der tre unge kunstnere er tromlet sammen for å gi et annet bilde av marka enn du ser hvis du blar gjennom Fjell og Vidde. I en utstilling som ble initiert med grunnlag i Siv […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X