Husker dere denna karen?

00-tallet er snart er over. Og takk og pris for det. For en nattsvart dekade, i alle fall hva amerikansk film angår. Tegneserie-Superheltfilm 1,2,3,4,5. Teenage-horroflick I - XXII. Remake av gammal film ut i evigheten. Romantisk komedie 1 - 1000. Alt er helt likt. Alt er helt uinspirert. De gamle navnene floppa på likt. Storfilmene til Scorsese og Ridley Scott ble helt meningsløse. Kill Bill utrolig uinteressant. Og ingen nye kom til.Kall det en forbannelse. Min teori er at når det kommer til amerikansk film, er tiårene vekselvis sykt bra – og hinsides ræva. 50-tallet er konge, 60-tallet meningsløst, 70-tallet en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X