Where the Wilde-Things are

Ingen ting er triveligere enn å få anledning til å gjøre stas på flinke folk. Og det er bare å gratulere: Lars Brekke er årets vinner av Einar Granums kunstpris! Hundre laken rett i strømpebåndet på den lokale kunstscenens glade ekshibisjonist. Og en bekreftelse på at det er substans under fjærboaen.Lars har jo over årene fremstått som en sølvbuksekledd gjenoppfinnelse av den Wildeske flanøren. Og vil nok ikke med denne utmerkelsen slutte å fremstå som en oppdatert Dorian Gray. Men prisen bekrefter det mange alt visste, at det bor en Basil Hallward i ham også. Juryens lovtale var spekket av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X