Storviltjakta er i gang!

Det er den tiden på året: Sesongen for småvilt er over, nå er det klartfor å slippe løs sluggerne. Hvert halvår braker det løs. Startskuddet går nårklokka ringer til sommerferie i juni. Og ved den tiltagende ringlingen fradombjeller i vintermørket frem mot jul. Og på vei mot høytiden vil det bare ballepå seg. Twilight og Salander er allerede rett rundt hjørnet#dette er julebord i filmformat# overflod og dårlig smak: ja takk!Internasjonal dommedagOg det starter altså dennehelgen! Med den mest vulkanske kinoopplevelsen i år, besørget av gladguttenRoland Emmerich. Hørte på nyhetsmorgen at barn og unge sliter med 2012-traumer allerede. Og i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X