Storviltjakta er i gang!

Det er den tiden på året: Sesongen for småvilt er over, nå er det klartfor å slippe løs sluggerne. Hvert halvår braker det løs. Startskuddet går nårklokka ringer til sommerferie i juni. Og ved den tiltagende ringlingen fradombjeller i vintermørket frem mot jul. Og på vei mot høytiden vil det bare ballepå seg. Twilight og Salander er allerede rett rundt hjørnet#dette er julebord i filmformat# overflod og dårlig smak: ja takk!Internasjonal dommedagOg det starter altså dennehelgen! Med den mest vulkanske kinoopplevelsen i år, besørget av gladguttenRoland Emmerich. Hørte på nyhetsmorgen at barn og unge sliter med 2012-traumer allerede. Og i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.