Skjebnehelg!

Nå er det alvor, men allikevel erdet ikke alltid like alvorlig. Blodseriøst, men varierende mengde hemoglobin.Når en håndfull filmer om livet og døden slippes på likt: Samme tema, men sværtvarierende tilnærming. Og kvalitet!Skjebnetime01Det drar seg til for alvor forvår alles Lisbeth Salander, og med rulleteksten her er det punktum finale forStieg Larsson på kino. Der Luftslottetsom sprengtes nøster opp trådene mot en konklusjon de fleste kjenner frafør. Men det kommer sikkert ikke til å forhindre masseinvasjon av kinoene for åse Salander stille pakket til veggs. Det er ikke så mye mer å si om den saken.Dette er høstens store dere-vet-hva-dere-får […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X