Skjebnehelg!

Nå er det alvor, men allikevel erdet ikke alltid like alvorlig. Blodseriøst, men varierende mengde hemoglobin.Når en håndfull filmer om livet og døden slippes på likt: Samme tema, men sværtvarierende tilnærming. Og kvalitet!Skjebnetime01Det drar seg til for alvor forvår alles Lisbeth Salander, og med rulleteksten her er det punktum finale forStieg Larsson på kino. Der Luftslottetsom sprengtes nøster opp trådene mot en konklusjon de fleste kjenner frafør. Men det kommer sikkert ikke til å forhindre masseinvasjon av kinoene for åse Salander stille pakket til veggs. Det er ikke så mye mer å si om den saken.Dette er høstens store dere-vet-hva-dere-får […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.