Nå blir det Måne(vel)lyst!

Gratis årskort på Colosseum til alle som gjetter hvilken premierefilmsom blir ukas mest sette!Neida, det blir for enkelt, vetdere. Edward og Bella kommer til å dra inn ca. tretten tusen ganger så mye fjelldollarsom de andre fem filmene til sammen, sånn er det bare. Og til alle dere somikke har skjønt nøyaktig hva som er det særegne med fenomenet Twilight: New Moon, låner vi ordet tilsensurmyndighetene som har følgende nydelige beskrivelse: Filmen […] har en gjennomgående mørk stemning og inneholder fleredramatiske og truende skildringer med vampyrer og varulver. Høres ikke detspennende ut så vet ikke jeg.embed:http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmERadikalt og/eller substansløstEllers er det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.