Nå blir det Måne(vel)lyst!

Gratis årskort på Colosseum til alle som gjetter hvilken premierefilmsom blir ukas mest sette!Neida, det blir for enkelt, vetdere. Edward og Bella kommer til å dra inn ca. tretten tusen ganger så mye fjelldollarsom de andre fem filmene til sammen, sånn er det bare. Og til alle dere somikke har skjønt nøyaktig hva som er det særegne med fenomenet Twilight: New Moon, låner vi ordet tilsensurmyndighetene som har følgende nydelige beskrivelse: Filmen […] har en gjennomgående mørk stemning og inneholder fleredramatiske og truende skildringer med vampyrer og varulver. Høres ikke detspennende ut så vet ikke jeg.embed:http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmERadikalt og/eller substansløstEllers er det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X