Lørdahl hele uka

Og vel så det! Fra 19. til 29. november slår Norges feteste filmfestivaligjen hull på høstmørket.Oslo Internasjonale Filmfestival er på trappene igjen. Og for nittende år på rad er det founding father og festivalgeneralTommy Lørdahl som fylker troppene til kamp for kvalitetsfilmen. Natt&Dag stakkinnom HQ for en eksklusiv forsmak på årets program.Ok, Tommy, da braker det løs igjen. Hva er det OIFF egentlig handler om?–Det viktige for meg er ikke nødvendigvis å vise frem debeste filmene. Det blir fort et litt misforstått begrep, særlig her i Norgehvor dette er et rent sykdomstegn. Bratenkes ofte som flink. Som blirsammenfallende med skoleflink. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.