Meg, meg selv og Moi

Oslos uteliv vokser. Ifølge næringsetaten vil vi i løpet av høsten trolig passere 1000 skjenkebevilgninger her i byen. Bare de siste par månedene har rundt et hundretall nye søknader blitt innvilget. Blant de aller ferskeste finner vi en søknad signert Trond Moi. Om hans skjenkebevilgning er så fersk at den ennå ikke er tatt i bruk, er Trond Moi selv ingen nykommer i restaurantbransjen. Bølgen& Moi Briskeby er den fjerde restauranten til Moi og hans vin-makker Toralf Bølgen, den første og mest kjente ligger i Henie Onstad Kunstsenter på Høvikodden i Bærum, de to andre i Stavanger og – av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X