Bare scroll videre hvis du ikke vil høre musikken som er Best Akkurat Nå … :-/

Smerz, Moon Relay, EMIR, L.U:N.A, AVGVSTVS, Dej Loaf, Lars Bond, XL1, Eirik Aas og Ariana Grande  har laget den beste musikken denne uka.

b
a

Samme for oss om du sjekker ut lista som inneholder den beste nye musikken :)

Du har sikkert ikke lyst til å lese om låtene under heller … :-/

Smerz – I don’t talk about that much

Smerz debuterte tidligere i år i danseindustrien med Carte Blanche-prosjektet Øy, og har tatt med seg scenekunsten inn i sin nye video – tonesatt av en todelt singel som også ble sluppet i går. Videoen ser ut som hvis Lars von Triers Dogville hadde vært satt til det pre-industrielle, norske bondelandet.

– Ludvig Furu

L.U:N:A – Paranoia i tåken

2-3 år, rundt 10 singler og et knippe bransjefestivalopptredener etter debuten er bergenske Luna klar med sin første ekte utgivelse. Den er titulert Mon Anomi og er absolutt ikke en lystig affære. Det er seks spor med tvisyn. Det er godt og ondt om hverandre, det er fjernt og nært, trygt og nytt, men det mørke i tilværelsen er alltid tilstedeværende, og da blir det fort til at det får dominere. Sånn er det jo. Paranoia i tåken! Det kan umulig være en bra ting, selv om «Paranoia i tåken» er en bra låt.

– Yngve Sikko

 

LES OGSÅ: Smerz: – Det er så mange vakre melodier og morsomme roller i barokkmusikk

Moon Relay – III

Norges ledende no wave-band er tilbake med nytt materiale for første gang på et par år, og de er ikke akkurat blitt mindre nådeløse siden sist. Uten at det har gått utover melankolien i musikken deres, da – dette befinner seg langt i fra det destruktive bråket sjangeren startet som.

– Ludvig Furu

AVGVSTVS – CKMO

Jappetiden er ikke over. Etter hva vi kan bedømme, er det i stor grad AVGVSTVS’ fortjeneste. «Ny Breitling fra Bjerke med ny reim», rapper han kvalmt og så kommer en skjelven bass inn i lydbildet og et smil frem i munnen.

– Yngve Sikko

 

LES OGSÅ: «Glambient»-artisten William Basinski ventet 25 år på anerkjennelse