Vi gir bort billetter til dans- og nakenhetsforestillingen «7 pleasures»!

Få førstehåndskjennskap til hvordan holdninger til nakenhet og seksualitet har endret seg gjennom tidene før det er for sent!

b
a

Siden vi reiste oss på to ben og begynte å skape oss for hverandre, har nakenhet vært en av grunnsteinene i god scenekunst. Hvem kan vel glemme det nakne underlivet til Sven Nordin i kjempesuksessen Hulemannen? Eller hvordan Sven Nordin viste både det ene og det andre i publikumsfavoritten I blanke messingen? Eller Sven Nordins rollefigur «Nils»’ mange hint og pek og dårlig tilslørte innuendos i blockbusterserien Mot i Brøstet på 90-tallet?

Ikke vi. Vi glemmer aldri, Sven.

Men vi er likevel åpen for ny nakenhet, og i forestillingen «7 pleasures» på Dansens Hus i Oslo, av den danske koregrafen og danseren Mette Ingvartsen, får publikum førstehåndskjennskap til hvordan holdninger til nakenhet og seksualitet har endret seg gjennom tidene.

Kanskje Sven Nordin dukker opp? Antageligvis ikke, men vi vil uansett at du skal få førstehåndskjennskap til hvordan holdninger til nakenhet og seksualitet har endret seg gjennom tidene, så derfor gir vi vekk masse billetter til forestillingene 11. -13. mars.

Du kan vinne på to måter:

  1. Send en mail til konkurranse@nd.no med emnefeltet «Jeg trodde han het SVEIN Nordin?» og skriv hva du heter, navnet på en du vil ha med deg (eller skriv «Sven Nordin» om du vil gå alene) og hvilken forestilling du vil se.
  2. Tag en venn, fiende eller Sven Nordin i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på vår Facebook-deling, så tar vi kontakt.

 

Lykke til!