Finske menn er mer attraktive enn norske, skriver Pirka Peivoleïnen

Mens norske menn bare klarte å holde tyskerne unna i noen dager i 1940, kjempet finske menn en tapper kamp mot Sovjetunionen gjennom hele vinteren 1939-1940. 

Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for Pirka Peivoleïnens holdning.

Så derfor har finske menn en helt annen vitalitet og kraft enn de norske. Både før og nå. Jeg har selv tatt sauna med nordmenn langs havnepromenaden i Oslo. De klarer ikke engang å sitte i 10 minutter på 80 grader. Det er komisk å se hvor lavt norske menn synker når de klager på kvinnene som ikke vil ligge med dem.

Derfor er det ganske komisk å se at norske menn sier at maskulinitet ikke er en attraktiv verdi i det norske samfunnet lenger. Hvilken maskulinitet? Norge har en lang historie med mannlige pingler som ikke klarer å hamle opp med fremmede makter.

Norge har en lang historie med mannlige pingler som ikke klarer å hamle opp med fremmede makter.

Norge har antakelig de svakeste mennene i verden. De burde finne en glede i å være myke barnevogntrillere. For uansett hvor mye anabole steroider, proteiner og styrkeløfting norske menn gjør, er det umulig for dem å få testosteronnivåer som kan konkurrere med finske eller til og med franske menn.

Det er ikke rart amerikansk populærkultur og sjekkeapper har klart å ødelegge en så svak og ustabil dating-kultur som den norske. Norge er notorisk sårbar for ytre påvirkning. Hvor lenge er det før norske ungdom snakker mer engelsk enn norsk til hverandre? 

Mitt tips til norske menn er: Gå ut i skogen, bygg deg en gård med sauna og fjøs, lag din egen mat gjennom en hel vinter, og tving deg til å bli sittende i saunaen helt til du besvimer. Det vokser manndom og virilitet ut av slikt. 

Noe norske menn i all tid har manglet!