Safario på Parkteatret – kjøp billett her!

Hele Oslo vet godt at Safario er en av de beste liveartistene vi har. Det kommer til å koke inne på Parkteatret under PiP-natt.  

SAFARIO
NATT&DAG / PiP-natt
15. juni
Dørene åpner 22.00
Parkteatret

NATT&DAG og Piknik i Parken inviterer til en helt perfekt prikk over i-en denne sommerlige Oslo-kvelden, med eksklusiv rabatt for alle som enten har NATT&DAG-abonnement eller Piknik i Parken-billett. 

Alle andre kan kjøpe billett til ordinær pris. 

Midt i mai slapp Safario det etterlengtede debutalbumet etter flere år i søkelyset. Allerede som 17-åring ble han omringet av hype. Han har siden sluppet flere hits med over en million streams og holdt sagnomsuste show. Det store, helhetlige verket har likevel manglet – men i år kom det. 

Det selvtitulerte debutalbumet, laget i tospann med produsenten Lokoy, er et grenseløst lekent og medrivende hiphop-album. Det karakteristiske drivet som kjennetegnet hits som «Pressure Love», «both eyes» og «Go Crazy, Go Stoopid» er fortsatt med, men albumet er enda mer kompromissløst og utforskende i lydbildet. På Parkteatret denne lørdagskvelden får man begge deler – med et energinivå få kan matche.

Kjøp billetter her!

Keen på Piknik i Parken? Med vår kampanje får du de billigste billettene – og mer

Bli årsabonnent på NATT&DAG og få et dagspass til Piknik i Parken 2024 med på kjøpet. Velg hvilken dag du vil gå her!