NATT&DAG-fest: LOKOY med gjester // Shiner

Uten abo:
200,-

Med abo:
Kun 100,-

Kjøp billetter her.

Ny avis betyr ny fest! Og ny fest betyr ny musikk!

Det aller beste fra by:Larm var Shiner, den nye supergruppa i skjærsilden mellom Death Grips, Beastie Boys og Aphex Twin. Axel Olsen fra Combos står for vokal, Karl Hjalmar Nyberg spiller synthesizer og Ola Djupvik fra Pom Poko spiller trommer. 

De to konsertene på by:Larm traff som et forløsende nyreslag. Derfor har vi selvsagt booket dem til vår egen slippfest fredag 29. september på Ingensteds! 

Etterpå spiller hovedattraksjonen, et klubbset man sjelden vil glemme: Den fremadstormende produsenten og bassisten Lokoy kommer fra LA for å levere et eksklusivt live/klubbset ingen har sett før. Klubbkonseptet «No Treble» varer i minst 1,5 time og vil inneholde en rekke gjesteopptredener. Konseptet baserer seg på dansbare beats og live-bass, hvor Lokoy står i sentrum og leverer en liveopptreden på toppen av spor hentet fra hans originale verk og gjengivelser av hans inspirasjonskilder.

Lasse Lokøy (Lokoy) fra Stavanger ble først kjent som bassist i Sløtface, før han gikk solo. Som produsent har han samarbeidet og gitt ut låter med navn som blant andre Girl in Red, Nils Bech, Jimi Somewhere, Stefanos Yowhannes, Moyka og Safario.

Kveldens DJ-er er RnB-artisten Stefanos Yowhannes og NATT&DAGs egen musikkredaktør, DJ Sagalit.

Uten abo:
200,-

Med abo:
Kun 100,-


Er du abonnent?
Logg inn på nettsaken for å finne rabattkoden.

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.