Klubbguide for mai

OSLO

FREDAG 5. MAI Jaeger – Oslo – Steffi + Duv Tales & Kim Young iLL

Steffi tar turen tilbake på Jaeger, og det burde du og. Lydveggen skal få kjørt seg i kjelleren med henne bak spakene. 

LØRDAG 6. MAI Storgata 26 – Oslo – Tonchius and friends: Anja & Nika

Sammen utgjør Tonchius, Anja og Nika en klubb-bombe uten sidestykke. Anja tar turen fra Berlin og Nika fra Rotterdam for anledningen, og har stappet koffertene til bristepunktet av beats. Forbered deg på sprø, lekne og trippy toner – dette er en trio som vet å lage liv, leven og mere til. 

FREDAG 12. MAI Jaeger – Oslo – Actress + Frantzvaag

Den mystiske klubb-briten Actress gjør sin debut på Jaeger. Den eklektiske elektronika-entusiasten tar med seg lyd-universet på tvers av dammen og ned i kjelleren på Jaeger. I mellomtiden tar den lokale tastemakeren Frantzvaag styringa på Saunaen.

LØRDAG 13. MAI The Villa – Oslo – G-ha (Sunkissed) & DJ Ost (Ost&Kjex)

Hvem er ikke glad i ost og kjeks? Rare, wonky og funky smaker står for tur med Ost&Kjex i boden. G-ha har vært å skue på huset de siste ti årene, og bommer aldri når han spinner plater. Naturligvis tar han turen for å koke opp gulvet. 

FREDAG 19. MAI Ostara – Oslo – eclectic techno w// SAUL SANCHEZ

Sjamansk og folk-inspirert techno står på den helgrønne og veganske menyen hos Ostara. Saul Sanchez er kveldens kokk, og det forventes mange sultne danseføtter!

FREDAG 26. MAI Hausmania – Oslo – SUB SESSIONS

Sub Sessions gjør sin debut på Hausmania-gulvet. Britiske Ross stiller med upåklagelig techstep, sørlendingen Difee med klokkeklar jumpup mens Yori fra Slovakia avslutter kvelden med infernalsk neurofunk.

LØRDAG 27. MAI Kafe Hærverk – Oslo – Morphology with Dj’s Fat Funk and Dora Gray

Den elektriske duoen Morphology tar turen fra Finland med mørk, melodisk og elektriske salver. Dora Gray slenger seg med på det finske korstoget og Fat Funk stiller med smørfeeeit funk. 

 BERGEN

LØRDAG 6. MAI Landmark – Bergen – Klubb Diaspora + Special guest: Mastaque
Masatque tar med seg Londonvibbene til Bergen, og som prikken over i-en tar MultiTati og Love Pump turen også for å sørge for at dette blir en svett-svett kveld.

LØRDAG 6. MAI Kulturhuset – Bergen – Synne DJ-set

Funk, house og disco? Om svaret var nei på en av disse kan du pelle deg til helvette over til Austrheim. 

LØRDAG 13. MAI Kulturhuset – Bergen – Young Mogadishu
«Ungfolen» blåser opp til storm med afro, hiphop og rnb. Young Mogadishu har gjort seg fortjent tittelen «en av husets favoritter» – om ikke annet for serviceinnstillingen hans. For som han selv sier: Hva enn som funker for folket.

TRONDHEIM

LØRDAG 6. MAI Lokal Bar – Trondheim – OH€C presenterer: Breaka (UK)
One Hundred Euro Club, Trondheims egne DJ-kollektiv, presenterer Breaka. Kollektivet strever etter å være byens ypperste beats-kjennere – noe som betyr at deres godkjenningsstempel er gull verdt. De har ikke bommet nå heller. Breaka koker sammen hårete bass og flittig perkusjon til ren og skjær klubb-dynamitt. 

LØRDAG 20. MAI – Lokal Bar – Trondheim – DJ Fett Burger
DJ’en fra Moss er del av duoen bak de norske platesnekkerne Sex Tags Mania og Amfibia. Ikke minst driver han Sex Tags UFO og er bak tastemaker-mikseserien Thrushmix. Mao kan han plater, beats og gode gulv. Nå vender han snuta mot Trondheim, og gir med det en garanti på en god gammeldags klubb. 

LØRDAG 27. MAI – Tyven – Trondheim – KLUBB TYVEN / OLEFONKEN ( HUBBABUBBAKLUBB/SNORKEL RECORDS)

Ingen grunn til å være molefonken, Olefonken kommer tilbake! Snorkelrecords- og Hubbabubbaklubbgutten vet å lage klubb, noe de fleste burde ha fått med seg innen nå.

LØRDAG 6. MAI Lokal Bar – Trondheim – OH€C presenterer: Breaka (UK)
One Hundred Euro Club, Trondheims egne DJ-kollektiv, presenterer Breaka. Kollektivet strever etter å være byens ypperste beats-kjennere – noe som betyr at deres godkjenningsstempel er gull verdt. De har ikke bommet nå heller. Breaka koker sammen hårete bass og flittig perkusjon til ren og skjær klubb-dynamitt. 

LØRDAG 20. MAI – Lokal Bar – Trondheim – DJ Fett Burger
DJ’en fra Moss er del av duoen bak de norske platesnekkerne Sex Tags Mania og Amfibia. Ikke minst driver han Sex Tags UFO og er bak tastemaker-mikseserien Thrushmix. Mao kan han plater, beats og gode gulv. Nå vender han snuta mot Trondheim, og gir med det en garanti på en god gammeldags klubb. 

LØRDAG 27. MAI – Tyven – Trondheim – KLUBB TYVEN / OLEFONKEN ( HUBBABUBBAKLUBB/SNORKEL RECORDS)

Ingen grunn til å være molefonken, Olefonken kommer tilbake! Snorkelrecords- og Hubbabubbaklubbgutten vet å lage klubb, noe de fleste burde ha fått med seg innen nå.