Klubbguide for april

OSLO

FREDAG 14. APRIL The Villa – Oslo – Bjørn Torske: 5 timer
Sjefen av «skranglehouse», Bjørn Torske, gjør det han gjør best: Spinner plater, lenge så vel som sent. Ifølge han selv har han aldri hatt en jobb – et mulig resultat av å spinne plater dag og natt? Uansett grunn er det like greit. Det har tross alt gitt han tiden til å bli en av Nordens mest pekuliære plateryttere. 

LØRDAG 15. APRIL Jaeger – Oslo – Nightflight: Johanne Barman
Jaeger-resident Johanne Barman spinner opp til bursdagsfeiring! Med på festlighetene har hun gode venner og dyktige DJs, deriblant Shahab, Tach&Sjøberg og Luis Molinar. Og med techno-trømsøværingen Johanne i sjefs-stolen er det gitt at det blir en raff aften.

TORSDAG 20. APRIL Jaeger – Oslo – Monument City Festival x Jaeger: Jeff Mills
I anledning Monument City Festivalen tar legenden og myten Jeff Mills turen innom Jaeger for å servere beats. Technotrollmannen fra Detroit kan sine saker, og på årene siden oppstarten i 1984 har navnet hans blitt viden kjent og et kvalitetsstempel på «bra klubb». Som prikken over i-en har han med seg Oslo-originalen Little Miss Lucifer på support. Sammen utgjør de en dynamittduo og en garanti på et godt dansegulv.

FREDAG 21. APRIL Ingensteds – Oslo – Epiphany’s 5 Years Anniversary: Bross (RO) // Residents
Epiphany feirer år og slår på stortromma! Gode venner og residents stiller opp på feiringen, og ikke minst ingen ringere enn DJ/produsent/trubadur Bross. Her er det bare å ta på seg partyhatten.

LØRDAG 22. APRIL Riksscenen – Oslo – Tuvas Blodklubb: Per Anders Buen og Tron-Steffen Westberg + DJ Sissyfus
Tuva fra Valkyrien Allstars steller i stand til fest! På den månedlige blodklubben kommer folkemusikk og klubb sammen i skjønn harmoni, denne gang med de to felegigantene Per Anders Buen Garnås og Tron-Steffen Westberg. Med på kalaset kommer også DJ Sissyfus. Med andre ord ser det ut til å bli god kok på blodklubben som vanlig.

BERGEN

LØRDAG 15. APRIL Kulturhuset – Bergen – Månen: Thomas Urv
Klubbkonseptet Månen legger til rette så du kan danse deg ut i nattestimene, nå med hele Bergens Thomas Urv. Siden 90-tallet har han pendlet rundt om på lokale, og fjerne klubber, for å spinne plater. Denne gangen er det derimot kamp på hjemmebane – en kamp hvor alle parter vinner!

TRONDHEIM

FREDAG 21. APRIL – Lokal – Trondheim – DJ Lag (ZA)
Kongen av gqom har begitt seg ut på verdensturne, og heldigvis er Lokal ett av stoppene på veien! DJ Lag har etablert seg som en av de største innovatørene innen elektronisk musikk den siste tiden, og om det ikke vorder et besøk til Lokal, vet ikke vi.

LØRDAG 22. APRIL – Tyven – Trondheim – Limpodisco
Den våte drømmen (deres ord) Limpodisco serverer beats ispedd 80-talls synthdisco. De kommer rett fra Berlin (så å si) og det blir jo faktisk ikke mer klubb-ete enn det. 

Verdt å nevne: Funk og soul kavalkaden Soul Salad Friday på Tyven på fredager!