Foto: Henriette Sagfjord

Klubbguide for februar

UKE 5

B-side – Oslo – Torsdag 2 februar – Taffel: Kompressorkanonen, Ivan Ave, Patås

Musikknerd-konseptet Taffel har flyttet inn i Fisk & Vilts gamle lokaler. Resident Rulefinn inviterer med seg vinylentusiaster fra sånn omtrent hele det musikalske spekteret utenfor Techno: Disco, Italo, Funk, Soul, Jazz, Folk, House, ambient++ 

Jæger – Oslo – fredag 3 februar – Frædag: Oscar Mulero & Storken

Oscar Mulero, en av de tyngre innflytelsene for den spanske elektroniske musikkscenen på tidlig 2000-tallet, gjester stjernegallaen Frædag som virker å ha en utømmelig appetitt for heftige klubb-bookings. Med på laget har han Storken som har pusha Todd Terje-esque Disco House de siste årene, og har sust oppover på plakatene på festivaler rundt omkring i Europa i rekordfart.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.