Foto: Pauline Östgård

Til deg som led av Sims-avhengighet og Swift på hjernen

En anmeldelse av Linn Isabel Eielsens Livets Harde Søndagsskole


Linn Isabel Eielsen har tegnet Gen Z-nostalgi, studentlivet og vaksinemotstandere på 130-grams silkepapir. Det blir av og til forutsigbart, og av og til skikkelig bra. 

HVOR VAR DU da Taylor Swift ga ut albumet Fearless og superhiten Love Story gikk på repeat på cd-spillere verden over? Linn Isabel Eielsen var åtte år, og etter alt å dømme, innehaver av en slik cd-spiller. Selv var jeg elleve og hadde sett AF1 på NRK, gikk i leggvarmere og stram hestehale og drømte om det samme som tusenvis av andre bygdejenter: å flytte til Oslo. Nå, fjorten år senere, sitter vi endelig her, i det forgjettede land. Jeg i en nedslitt leilighet sammen med det jeg håper er sølvkre, og Eielsen i en overprisa studenthybel et sted utenfor sentrum. Med andre ord: Vi lever drømmen. 

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.