FOTO: Skjermdump Sonic Frontiers

Sonic: En grenseløs religiøs opplevelse[1]

Godt nytt fra Sonic-fronten[2]: «Sonic Frontiers» er en grenseoppløsende joggetripp som stiller spørsmål ved historiens gang, persepsjonen, bevisstheten, ja, selve virkelighetens natur. «“Sannheten er kanskje helt utafor, men løgnene ligger inni skallen på’ræ.” Terry Pratchett, ‘Hogfather’, fotnote.»  – Peter James Carroll (kjendis og kaossmaragdiker)[3] Bildetekst: Helt kaotisk i urgammel postapokalypse: Sonic håndterer kaossmaragder blant ruinene etter en pre-historisk, teknologisk avansert sivilisasjon i Sonic Frontiers . (Se Graham Hancocks nye Netflix-dokumentarserie, Ancient Apocalypse, for videre informasjon.). FOTO: Skjermdump Sonic frontiers Det ruller og går, lik Sonic the Hedgehog i Sonic Frontiers, uten stans og samling der oppi skallen. Det er kaos. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.