Romjulsfestivalen på Jæger – en komplett oversikt

Slik blir Romjulsfestivalen 2022.

Gjennom desember har vi hatt en fin-fin kalender hvor vi har presentert mikser fra artistene og DJ-ene som skal opptre på Jæger i romjula. Sammen med Jæger skal vi arrangere Romjulsfestivalen før vi hopper inn i det nye kalenderåret.

Om du er begavet med et voldsomt intellekt klarer du sikkert å regne deg frem til at et forhåndskjøp av billett sikrer deg inngang på din utvalgte kveld. Se på det som en liten julegave til deg selv.

Søndag 25. desember: Untzdag: Øyvind Morken

Øyvind Morken skal – som så mange ganger før – ha et sekstimers sett nede i diskon. Du kan jo ta en ekstra lytt på hans tre timer lange mix fra første luke i julekalenderen.

Billetter her.

Mandag 26. desember: Boogienetter: Daniel Gude, Fredfades, Hele Fitta, DJ Dust, Luke Jaywalker, Rude Lead Geir Svensson + gjester

Du skal lete lenger etter et bedre drømmelag for en kveld på klubben. Boogienetter skal okkupere begge etasjene på Jæger, som for anledningen blir vakkert pyntet med lys og trær. Denne gjengen skal nok sørge for å lose oss trygt gjennom siste helligdag før hverdagen (buuuu!) slår inn igjen.

Billetter her.

Tirsdag 27. desember: Skranglejul: Move D, Petter Celius, Oskar Pask, Umulius og Lille Konge

Skranglejazz samler storfamilien, samt en hedersgjest ved navn Move D, til romjulsfest på en onsdag. Sammen med smånissene Peter Celius, Oskar Pask, Umulius og Lille Konge skal de sørge for kjærlighet, røkelse og myrra. Pask og Celius skjulte seg bak kalenderluke to, mens luke 2,5 stod Umulius og Lille Konge for.

Billetter til Skranglejazz på Jæger finner du her.

Onsdag 28. desember: Flux: Fadi Mohem + Flux Collective DJs

Flux Collective tar over begge etasjene på Jæger, med Berghains ferskeste husartist Fadi Mohem. Techno for alle penga, med andre ord! Flux bidro til fjerde luke i vår julekalender, og for å bruke dagens lingo: It slaps.

Sikre deg billetter, så slipper du kø.

Torsdag 29. desember: Helt Texas: Dusky + Vibeke Bruff + Synk + Ole HK

Helt Texas’ månedlige torsdagsklubb byr på DJ-duoen Dusky fra Storbritannia, Vibeke Bruff, Synk og Ole HK. Det er som ville vesten hver gang Helt Texas speller upp, og denne kvelden blir neppe noe unntak.

Billetter finner du her.

Fredag 30. desember: BigUP! (jungle & Drum n Bass)

Bigup, Jægers månedlige jungle og drum & bass-konsept, tar over sjappa lille nyttårsaften og runder dermed av romjulsfestivalen for i år. Bigup bidro med intet mindre en fire timer med materiale i julekalenderen. Det kan du lytte til her!

Forhåndskjøp billetter her.