NATT&DAG og Jægers julekalender! Første luke: Øyvind Morken

Velkommen til Romjulsfestivalen 2022 på Jæger – og til vår høytidelige julekalender. 

«Alle» tilflyttere reiser hjem til jul, «alle» Oslo-boere skal på hytta og «alle» musikere skal ut i bygda for å spille i coverbandet på bygdehusets årlige romjulsfest. Neida, dette er ljug!

I mange herrans år har Jæger stått som en sikrere festgarantist i romjula. Romjulsfestivalen har vært et deilig avbrekk og flukt fra julas kjas og mas: Meritterte platekusker byr opp til dans gjennom hele romjula på en av byens fremste klubber.

I år skal vi sammen med Jæger arrangere Romjulsfestivalen 2022 fra 25. desember til 30. desember.

I den sammenheng har vi også laget en adventskalender der vi slipper en liten godbit fra festivalens artister hver helg i desember*. Det er tungvekter Øyvind Morkens blanke isse som ligger og lurer bak første luke med en tre timers miks som viser akkurat hvor kompromissløse og nøye kuraterte settene hans er.

Du kan jo ta en titt på arrangementet Romjulsfestivalen x Untzdag: Øyvind Morken for mer informasjon.

Det er tradisjon at Morken åpner romjulsfestivalen med et sekstimers sett i kjelleren, denne gangen er intet unntak. Her har du en tre timer land forsmak på hva du kan forvente deg 25. desember, selvsagt spilt inn live på Jæger.

Du kan lese mer om festivalen borte hos Jæger. Billetter til Romjulsfestivalen er tilgjengelige her.

(*Jula kom litt brått på her, og derfor ble vi nødt til å avduke/åpne/avsløre første luke litt uti desember. Om du vil gi konstruktiv kritikk på vår evne til å planlegge kan du sende en mail til noreply@nd.no og ikke få svar)