FOTO: SCREENSHOT, GOD OF WAR RAGNAROK.

Ragnarøkflasjonen

Det har kanskje gått inflasjon i postapokalyptisk popkultur, men God Of War Ragnarök og The Eternal Cylinder går down både før, under og etter undergangen. «It’s after the end of the world. Don’t you know that yet?» song June Tyson med Sun Ra Arkestra i 1970. Men det er frijazz, og no skal vi tale om God Of War Ragnarök. And roll... Men først, til verdsens ende, eller Chile, om du vil, det sørlegaste landet på planeten, derav det eskatologiske klengenamnet på synsjåingsvegen gjennom det sørlege Patagonia, «Ruta del Fin del Mundo». Sånn cirka. Det Santiago-baserte spelstudioet ACE Teams første […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X