DRINK MIKSES PÅ GAPET. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

NATT&DAG + cocktails = sant

... og nå er jeg brisen på jobb. I denne cocktail-guiden har vi pratet med vinbarer, cocktailbarer og andre lokale vannhull om tøys, tull og djevelens munnvann. Torggata Botaniske Les hele saken HER. Torggata Botaniske er tro til navnet, og er definitivt en naturlig symbiose mellom det botaniske og hva som står i hjertet av Torggata: Gode drikkevarer. Hagen byr på mer enn bare sus, dus og brus. Det Torggata Botaniske også er gode på, er hyggelige folk. Bartenderen Malwina fikk øynene opp for Botaniske etter en så-som-så Tinderdate. Med-bartender Eusebiu fant baren på sjelesøkende gåtur gjennom byen.  Bartenderne Malwina […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X