DRINK MIKSES PÅ GAPET. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

NATT&DAG + cocktails = sant

... og nå er jeg brisen på jobb. I denne cocktail-guiden har vi pratet med vinbarer, cocktailbarer og andre lokale vannhull om tøys, tull og djevelens munnvann. Torggata Botaniske Les hele saken HER. Torggata Botaniske er tro til navnet, og er definitivt en naturlig symbiose mellom det botaniske og hva som står i hjertet av Torggata: Gode drikkevarer. Hagen byr på mer enn bare sus, dus og brus. Det Torggata Botaniske også er gode på, er hyggelige folk. Bartenderen Malwina fikk øynene opp for Botaniske etter en så-som-så Tinderdate. Med-bartender Eusebiu fant baren på sjelesøkende gåtur gjennom byen.  Bartenderne Malwina […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.