Foto: Henriette Sagfjord

Klubbguide for slutten av november

Fredag 18. november Blå, Oslo – Fredfades pres. Heels & Souls (UK) Link til arrangementet HER Fredfades har invitert med seg Patrick Forrester og Ben Croft har operert sammen under navnet Heels & Souls siden 2015. Siden 2017 har de vært residents hos The Pickle Factory derr de har skapt mange minneverdige fester for å samle inn penger til idéelle organisasjoner som jobber for fred og menneskerettigheter. Det blir altmulig-klubb med house, progressive house, acid, world music m.m.! The Villa, Oslo – Kollektiv Turmstrasse (DE)  Link til arrangementet HER Techno-bautaene og Villa-stammisene Kollektiv Turmstrasse har perfeksjonert den nedkokte Minimal-sounden til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X