Foto: Henriette Sagfjord

Klubbguide for slutten av november

Fredag 18. november Blå, Oslo – Fredfades pres. Heels & Souls (UK) Link til arrangementet HER Fredfades har invitert med seg Patrick Forrester og Ben Croft har operert sammen under navnet Heels & Souls siden 2015. Siden 2017 har de vært residents hos The Pickle Factory derr de har skapt mange minneverdige fester for å samle inn penger til idéelle organisasjoner som jobber for fred og menneskerettigheter. Det blir altmulig-klubb med house, progressive house, acid, world music m.m.! The Villa, Oslo – Kollektiv Turmstrasse (DE)  Link til arrangementet HER Techno-bautaene og Villa-stammisene Kollektiv Turmstrasse har perfeksjonert den nedkokte Minimal-sounden til […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.