Ketsjup & Sennep: Alene på Null Null

Ketsjup benytter seg av den uorginale ideen om å lage reportasje fra å spise alene på den mer eller mindre nyåpnede restauranten Null Null. – Matspalten må fylles, men vi har kun to ledige datoer. Kan du bli med denne tirsdagen? sendte Ketsjup på SMS til sin gode kompanjong Sennep. – Denne uka går ikke, jeg har hatt korona (ja, det går fortsatt an) og må roe helt ned. Kroppen er ikke hundre prosent tilbake, svarte Sennep. Fraværet av sympati gjør at Ketsjup velger å besøke Null Null i Kongens gate på egen hånd. Alene på restaurant. Bord for én! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X