Foto: Henriette Sagfjord

I Evas drakt i Kirkegata

FRAM MED TISSEN, BORT MED FRYKTEN ALLEREDE EN UKE før dette eventet faktisk skulle skje, bar jeg rundt på en gigantisk klump i magen. Ingen baby (antar jeg – det er i så fall et medisinsk mirakel), men en klump med frykt. Hvorfor i all verden hadde jeg sagt ja til å gjøre dette? Hvem ville jeg gjøre det for? En upopulær gratisavis som må resirkuleres i bulk fordi ingen gidder å ta den med seg hjem? For å imponere kollegaene mine, som strengt tatt ikke bryr seg om, eller vet, hva jeg driver med uansett? Ville jeg gjøre det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X