En antiklimaktisk klimakrise

Klimaaktivister gjør dumme ting, og alle andre kjøper dummere ting. OVERKONSUM OG TAFATT AKTIVISME: Vi står midt i en klimakrise hvor klimaaktivister desperat prøver å gjøre en endring ved å vandalisere Vigelandsparken eller lime seg fast i Munchs "Skrik". Samtidig vrenger den jevne nordmann lommeboka i påvente av den pågående Black Week. Her er ingen fritatt beinhard kritikk, så her kommer eksempler på hva klimaaktivistene heller burde gjøre, samt steder du, tidligere nevnte jevne nordmann, kan besøke for å reparere og bytte ting for å dra ned eget forbruk. For ærlig talt: Maling- og suppekasting er eksempler på fattig forsøk […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X