En antiklimaktisk klimakrise

Klimaaktivister gjør dumme ting, og alle andre kjøper dummere ting. OVERKONSUM OG TAFATT AKTIVISME: Vi står midt i en klimakrise hvor klimaaktivister desperat prøver å gjøre en endring ved å vandalisere Vigelandsparken eller lime seg fast i Munchs "Skrik". Samtidig vrenger den jevne nordmann lommeboka i påvente av den pågående Black Week. Her er ingen fritatt beinhard kritikk, så her kommer eksempler på hva klimaaktivistene heller burde gjøre, samt steder du, tidligere nevnte jevne nordmann, kan besøke for å reparere og bytte ting for å dra ned eget forbruk. For ærlig talt: Maling- og suppekasting er eksempler på fattig forsøk […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.