Torggata Botaniske. FOTO: Henriette Sagfjord.

Cocktailguide: Torggata Botaniske – Der det sp(r)i(t)rer og gror

Torggata 17B, Oslo Vi legger oss paddeflatte for elendig tittel. Uansett: Torggata Botaniske byr på 50% bar, 50% flora, og 100% cocktail-fauna. DRINKOPPSKRIFTER: Torggata Botaniske MynteBlank romSitronSitrongressirup Miss Basil Original BasilikumGinAquafabaSitronSukkerlake Torggata Botaniske og Miss Basil Original. FOTO: Henriette Sagfjord. TORGGATA BOTANISKE er tro til navnet, og er definitivt en naturlig symbiose mellom det botaniske og hva som står i hjertet av Torggata: Gode drikkevarer. Hagen byr på mer enn bare sus, dus og brus. Det Torggata Botaniske også er gode på, er hyggelige folk. Bartenderen Malwina fikk øynene opp for Botaniske etter en så-som-så Tinderdate. Med-bartender Eusebiu fant baren […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.