Skrekkhoroskop

AV: BØzz Aldredd

DET ER OKTOBER, årets skumleste måned! Med Halloween, Verdensdagen for psykisk helse, og både Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun i retrograd denne måneden er det ikke rart man blir litt skjelven i haremsbuksene. Vi er alle redde for noe, og i min spåkule kan jeg se klart og tydelig hva nettopp DU er redd for! Hvordan? Ut ifra hvilket stjernetegn du har, så klart! Heldigvis vet jeg også hvordan du må stirre frykten i hvitøyet for å kunne overvinne den. NB: Frykt trosses på eget ansvar. Det gis ingen garanti for at å gjøre skumle ting vil gagne deg.

VÆREN

Du må trosse din sterke frykt for å være singel. Prøv å være ungkar(inne) i mer enn en måned – kanskje mer enn to, til og med. Og nei, jeg regner det ikke som singel at du dater flere forskjellige, faste mennesker – merkelapper eller ei, enslig er du IKKE. Vær ALENE! Er det skummelt? Åh, ja! Er det tidvis ensomt? Jepp! Men er det verdt det? … Kanskje!

TYREN

Ta noen skumle, livsendrende sjanser: Si opp leiligheten, si opp jobben, flytt til et fremmed land, gift deg med en fremmed, og invester alle resterende sparepenger i noe rart og usikkert – som Bitcoin eller Dogecoin eller hva enn sjelløse finance-bros driver med nå.

TVILLINGENE

Utsett deg selv for det mest ubehagelige du vet ved å tie. La være å dele din mening i en diskusjon. Bare lytt. Bare… vær stille. Sssshhh. Det går bra. Det går fint. Ikke alt man tenker må sies høyt. Shshshshshhhh.

KREPSEN

Sett i gang med et stort, vanskelig, altoppslukende prosjekt helt alene, og takle alle problemer og vanskeligheter som oppstår helt alene. Stol på at du klarer det helt alene. Ikke få vennene dine til å løse det for deg, ikke legg ut grinebilder på Insta-story, bare pust med magen og sett din lit til egne evner. Hallelujah!

LØVEN

Det eneste løver er redde for er vel … mus. Haha. :( Såååå hold en mus, I guess? Og ja, jeg snakker om faktiske mus – dyret, altså. Få huet ut av kloakken!

JOMFRUEN

Oppsøk uoppnåelige ting og gå for dem. Be ut folk du vet du ikke har sjans på, søk på jobber du absolutt ikke er kvalifisert til, begynn med en vanskelig hobby og vær dårlig. Om du visste at du kun var 59 stk. nei fra alt du drømmer om, hadde du ikke da jaget etter avslagene? Og hva så om jeg hørte det siste der i en Tiktok – det er fortsatt sant!

VEKTEN

Det du er aller mest redd for her i verden er konflikt, så jeg tenker det er på tide du havner i noen slåsskamper. Vær konfronterende, selvsikker, udiplomatisk og bøllete. Kanskje du like så godt skal starte en undergrunnsslåssklubb med gutta! Jeg har et forslag til en klubbregel om du trenger.

SKORPIONEN

Snakk med et menneske du så vidt kjenner om dine innerste, vanskeligste, mest sårbare følelser. Blottlegg deg selv fullstendig. Avslør alt som ligger bak din tøffe fasade, og stå for det. Dykk ned i det vonde, smak på det, og spytt det ut på hvem enn som orker å lytte. Om dette gjøres i full eller edru tilstand er det samme, dagen derpå blir like full av anger uansett.

SKYTTEN

Skaff deg ni til fire-jobb, enebolig, et fast forhold, og stift familie. Lag pensjonsplan og sett opp sparekonto, skap en strikt rutine og gjør det samme hver jævla dag. Lenk deg fast på alle måter unntatt fysisk. Tja, kanskje fysisk også.

STEINBUKKEN

Vær åpent emosjonell foran andre mennesker, innrøm at du er sliten, og be om hjelp. Dette høres kanskje enkelt nok ut for andre, men jeg tipper du kjenner det kiler i magen allerede. Hva er det verste som kan skje? At noen ser deg som svak, dømmer deg for det og aldri igjen ser deg som den ukuelige bautaen du prøver å fremstå som? Altså … joda, det kan jo skje – eller, tja, kanskje, men … ehm … Hva så? Eller?

VANNMANNEN

Svelg den største kamelen i ditt liv og innse at du er akkurat som alle andre. Lær deg å leve med det faktum at ingen av oss er unike, og at det også gjelder deg. Dine tanker er som alle andres, du ønsker skryt og bekreftelse akkurat som alle andre, så du kan like gjerne bare kaste inn håndkleet og passe inn. Kle deg ut som katt på Halloween. Whatever.

FISKENE

Omfavn virkeligheten og aksepter at det du opplever akkurat nå er ekte, og det kan du ikke unnslippe. Det hjelper ikke hvor mye tjall du røyker eller hvor mange tv-serier du lar hjernen forsvinne inn i – din fysiske kropp er her. Bli vant til det. Bruk din fysiske form til noe nyttig. Skaff deg en jobb. Flytt ut hjemmefra. Klipp håret!


Tidligere stjernetydninger:

Studenthoroskop

Sommerhoroskop

Sexhoroskop