Sommerhoroskop

AV: Karlsvogna Pilkington USIKKER PÅ HVA du skal finne på i ferien? La stjernene vise vei! OBS! Det som eventuelle advokater ville kalt «dårlige» og «tidvis svært farlige» råd må åpenbart tas med en klype salt. Til syvende og sist er det jo kun du som har ansvar for ditt eget liv … Vel, du og ☆ stjernene ☆. VÆREN Om jeg ikke visste bedre hadde jeg bedt deg om å slappe av, men jeg VET bedre, og jeg forstår at det er fånyttes å be deg om noe sånt. Du trenger vel heller å forløse litt energi. Dra et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X