Foto: Kristine Wathne

Cezinando anmelder dyr

Vi møtte nylig Cezinando på Oslo Reptilpark. Hvordan det gikk kan du lese her. Da intervjuet var over, føltes det naturlig å avslutte med noen anmeldelser av de forskjellige dyrene som bor der. Og som dere sikkert har skjønt allerede: Cezinando er like glad i reptiler og insekter som han er i å lage musikk. Les også: «Et godt stup i et grunt vann» er et overflødighetshorn av idéer, kitschy kvantesprang og forbløffende vidd Navn: Teppepython Bosted: Australia og Papua Ny-Guinea – Den har pent ansikt, noe som veier opp i alle relasjoner. Og så har jeg i utgangspunktet et […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X