Studenthoroskop

AV: Galileo Galiskolelei VI ER ALLE studenter på livets harde skole. Og du har frivillig valgt å gå på en av livets harde skoles enda hardere skoler. Men alt håp er ikke ute! Heldigvis finnes stjernetegn, og de forteller ikke bare alt om hvem du er og hvordan du er dømt til å være for evig tid – de kan også gi råd. Så her kommer noen du kan følge, nå som du har valgt å kaste bort alle pengene dine på utdanningsinstitusjoner som vil deg vondt, og livets “beste”, men lengste, gjeld. Lykke til! VÆREN Du er veldig flink […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X