ILLUSTRASJON: Pål Nordseth

Rent-a-wreck-modellen redder verden!

Lenge har menneskeheten vært tynget ned av tull som logikk og fakta. Nå er den tiden omsider omme. Det er dags for et revolusjonerende nytt tankesett som kan løse alt. HELT SIDEN MENNESKENE tok sine første steg på jorda har vi vært kongene på haugen. Grunnen? Vi har blitt mestere på problemløsning. Bragdene er mange og listen med beviser er svimlende. Vi har satt en mann på månen, tredd inn i det metafysiske gjennom internett og gjort Drammen levbart. Mennesker i alle ledd av generasjonslenka har etter beste evne angrepet deres tids største utfordringer med målretta og bevisst problemløsning, som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X