ILLUSTRASJON: Pål Nordseth

Rent-a-wreck-modellen redder verden!

Lenge har menneskeheten vært tynget ned av tull som logikk og fakta. Nå er den tiden omsider omme. Det er dags for et revolusjonerende nytt tankesett som kan løse alt. HELT SIDEN MENNESKENE tok sine første steg på jorda har vi vært kongene på haugen. Grunnen? Vi har blitt mestere på problemløsning. Bragdene er mange og listen med beviser er svimlende. Vi har satt en mann på månen, tredd inn i det metafysiske gjennom internett og gjort Drammen levbart. Mennesker i alle ledd av generasjonslenka har etter beste evne angrepet deres tids største utfordringer med målretta og bevisst problemløsning, som […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.