Deltakerne i sesong 3 av Maskorama: Hytta, Zombien, Frøya, Ulven, Rabagasten, Huldra, Snøroboten og Dandy er snart klare for skjermen. Foto: Fredrik Arff

Maskorama-deltagerne er avslørt

… av oss! Vi gjør det vi gjør best: Ødelegger moroa. Nå river vi maska av Maskorama-deltagerne og hele NRKs høstbudsjett.

Hytta
Ikke lov å gjøre nazihilsen på hytta! Bernt Hulsker fikk byttet ut fengselsoppholdet med samfunnstjeneste og må derfor delta på Maskorama. Dette kan bli upassende!
*Her har kilden vår kløna det til. Det ble visst fengsel på Bernt Hulsker likevel. Hytta var Birgit Skarstein.

Dandy
Det er ikke til å dra under en bartekam at konseptet har løpt sin gang på tvers av spillebrettet. Nå er jo enkelte av kostymene intet annet enn deltakernes hverdagsklær, og kallenavnene er heftig inspirert av deltakernes virkelige navn. Dette er derfor åpenbart Subjekt-redaktør Danby Choi. Eller kanskje Monopolmannen. Det er jo litt av samme greia.

Ulven
Med idiotisk høy selvtillit og energi er det ingen tvil om at dette er Alliansens partileder Hans Jørgen Lysglimt Johansen. NRK beskriver karakteren som en “mjukis som elsker mennesker”, og det er jo sant, så lenge menneskene er hvite og kun liker andre hvite – men det fikk ikke NRK lov til å skrive på nettsidene sine. Mjuk er han, for når den rettmessige kritikken hagler, bretter han seg som en crêpe.

Rabagasten
Når man velger et kallenavn som Rabagasten og et kostyme som en 90-talls-tegneseriefigur, så MÅ man jo være en skikkelig tøysekopp. Hele Norges rampegutt vil servere guttastemning og underbuksehumor til de tusen hjem. Ikke bare kan den mørkhårede banditten rane sikkerhetsselskap, bedømme sjakk og rocke lusekofter som få andre. Det er selvfølgelig Hans Olav Lahlum det er snakk om (den mindre kjente fjortende deltager i NOKAS-ranet).

NRK beskriver Frøya som fjollets beskytter og kjærlighetssyk, og det må man vel nesten være om man beskriver Assads soldater som “varme i blikket”.

Snøroboten
Snøroboten er en forfrossen pjokk som har gjort seg om til en robot for å forlenge levetiden. Høres det kjent ut? Det er ikke ulikt Stridsdyktig russisk mann mellom 18 og 55, som har vært mye omtalt i mediene i den siste tiden. Nå har han flykta fra én sirkel av helvete til en annen. Lykke til!

Huldra
Erling Braut Haaland vil ikke klippe håret, og det er jo åpenbart fordi han sparer til huldersveis. Huldra beskrives, akkurat som Haaland, som forlokkende og mytisk og lei av oppmerksomhet fra alle “beilerne som reker rundt” (NRKs ord, ikke våre) – med andre ord absolutt alle nordmenn over barnehagealder. Han vil jo bare spelle ball med gutta! Slippe håret fritt! Kose seg!

Frøya
En dårligere avis hadde sagt at dette er hvalrossen Freya, men nei, du, den vitsen er for billig! Vi er derimot sikre på at dette er Kari Jaquesson. NRK beskriver Frøya som fjollets beskytter og kjærlighetssyk, og det må man vel nesten være om man beskriver Assads soldater som “varme i blikket”.

Zombien
Dette er hvalrossen Freya! Uuups. Neida! NRK sier dette om deltageren: “Zombien er en munter person som føler seg litt pjusk etter et bitt den fikk for noen uker siden. Etter det har vennene sluttet å stikke innom så ofte, kjæresten viker litt unna, og hen skjønner ikke hvorfor selv. Men motet er det siste som ryker, så humøret er på topp.” Dette er åpenbart dronning Elizabeth.

Det var all forklaringen vi fikk tid til. Det kom nettopp en lisenskontrollør fra NRK inn på kontoret og skjøt oss.