Foto: Henriette Sagafjord

KNIPS: Pernille Sandberg

I KNIPS hyller vi en fotograf vi liker, som så får anledning til å hylle en annen fotograf. @pernille_sandberg Pernille viser oss et sorthvitt bilde av en dame. Hun er naken. Ene armen ligger henslengt over brystet mens hun flyter fredfult på vannet. I kontrast, strekker det seg et langt og tjukt arr opp etter kroppen hennes - fra brystet og hele veien ut av bilderammen.  Hvor er beviset i dette bildet på at det er nettopp du som har tatt det?– Åh, det er så vanskelig å snakke om seg selv! Jeg kan spørre noen og sende deg svaret […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X