Google Maps + en drag queen = middag

Like naturlig som at rødvin går til kjøtt og hvitvin til fisk, hører også tankespill og dragartister til den moderne matopplevelsen. 

Ikke bare var Hitchhiker først ut med streetfood i Norge. Nå er de ute med konseptet Drag me around Google Maps. Absurd? Ja. Gøy? Åh, jadda

Det er akkurat hva det høres ut som – et spill à la GeoGuessr, hvor spilleren må orientere seg på Google Maps før maten blir servert. Opplevelsen er også forøvrig ledet av en dragartist – for hvorfor ikke? Som amerikanerne sier: “If the shoe fits…

For de som ikke er kjent med GeoGuessr-fenomenet, er det såre enkelt: Man blir plassert et sted i verden på Google Maps, og blir nødt til å finne ut av hvor man er ved hjelp av godt gammeldags detektivarbeid. Hos Hitchhiker gjelder det å ha hodet med seg, for maten blir først servert så fort man har funnet fram på kartet. Menyen er også selvfølgelig i tråd med området man digitalt har blitt transportert til, og sådan en hemmelighet inntil man løser gåten. Verden er stor, så her er mulighetene mange, både i retter og koordinater.  Men frykt ikke, skulle retningssansen være på tverke er det en behjelpelig drag queen tilstede for både trøst og tips! (Ikke noe sashay away her i gården)

Sulten på mer moro? Konseptet huser også andre kuriositeter. Absurde oppgaver, spennende underholdning, popup shows og andre overraskelser er også lovet. Mer har ikke hodene bak Hitchhiker røpet, men noe sier oss at en trygt kan forvente det uforventede. 

Og sist men ikke minst: For heldige vinnere vanker det premier. Så kom deg opp fra sofaen og la Hitchhiker ta deg med på en reise jorden rundt. For å delta må du bare reservere bord, og en set-meny, til oppdagelsesferden. Link finner du HER

X