Spelhaustsemesteret 2022 e.v.

Ein famn (1,882 meter, eller: 2,4 kubikkmeter) framtidige spelutgjevingar vi ser fram til framover for tida. Spelet vi i grunn gleda oss mest til i år, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl av det ukrainske spelstudioet GSC Gameworld, har blitt utsett på ubestemt tid grunna krigen i Ukraina. Denne vesle detaljen er sjølvsagt langt frå det verste. Men det er ille, og eit symptom på og konsekvens av det som er skikkelig og ordentleg ille – sivile mistar sine heim, blir drive på flukt, blir drepne – men nok eit men: Det fungerer ikkje å berre kave rundt i håpløyse og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X