FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Robin faller, men Rolf Kristian står støtt

24. september har teaterstykket Robin Faller premiere på Vega scene. Det handler om påfuglen Robin, som sliter med å ta riktige valg og finne sin plass her i livet. I en verden full av muligheter er det vanskelig for både ham og vennene Hettemåka, Falken og Nattergalen å ta riktige valg og vokse opp.

Forfatteren bak stykket er Rolf Kristian Larsen, og han har latt seg inspirere av Cezinandos musikk. Vi møter dramatikeren og hans relativt nyfødte sønn en solrik ettermiddag på et Kaffebrenneri et stykke utenfor sentrum (men innenfor t-banenettet) for å snakke om fugler, musikk, teater, og hvorfor dagens unge burde få barn før 30.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.