FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Robin faller, men Rolf Kristian står støtt

24. september har teaterstykket Robin Faller premiere på Vega scene. Det handler om påfuglen Robin, som sliter med å ta riktige valg og finne sin plass her i livet. I en verden full av muligheter er det vanskelig for både ham og vennene Hettemåka, Falken og Nattergalen å ta riktige valg og vokse opp.

Forfatteren bak stykket er Rolf Kristian Larsen, og han har latt seg inspirere av Cezinandos musikk. Vi møter dramatikeren og hans relativt nyfødte sønn en solrik ettermiddag på et Kaffebrenneri et stykke utenfor sentrum (men innenfor t-banenettet) for å snakke om fugler, musikk, teater, og hvorfor dagens unge burde få barn før 30.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X