NATT&DAGs guide til riktig konsertetikette

Det er ikke lett å vite hvordan man skal oppføre seg i det fri etter to år i undertøyet med rekerygg foran et og annet Zoom-møte. Mens noen har fått muligheten til å børste støv av sosialiseringsmuskelen på ymse konserter og festivaler allerede, har fremdeles store deler av befolkningen den kollektive sosiale antennen til en bananflue. Noe som merkes når vi nordmenn allerede rangerer i verdenstoppen på selektiv sosial angst og med et vokabular som ikke strekker seg lenger enn noen stavelser på innpust.  Derfor, med Bylarm lumrende alarmerende i horisonten og Øya friskt i minne, har vi bestemt oss […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X