FOTO: Pernille Sandberg

– Det blir ikke “Håper du har plass”-allsang

Bendik HK må skuffe de som håper på en Cezinando-musikal, når teaterstykket basert på den krøllete kunstrapperens musikalske univers settes opp på Vega Scene.

Han er blant landets mest hardtarbeidende musikere og artister. Kanskje har du sett ham bak trommesettet med artister som Nils Bech, Emilie Nicolas, eller Ivan Ave. Som elektronikaprodusent ble han i fjor nominert til Spellemann for årets elektronika med albumet “Progressive Rock Music”. 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X