by:Larm. Bylarm? B’larm? D’lættis.

Vi gjør det enkelt, og redaksjonelt korrekt, og skriver “Bylarm”.

Bylarm har siden 1998 (den gang i Trondheim) laget et årlig leven og fungert som en drømmemaskin for artister, en pengepresse for bransjen, og en kulturgral for musikkelskere. 

Nå for tiden holder Bylarmsbeistet til i Oslo, og det har over flere år vokst seg til å bli noe større enn bare en festival. Med sitt massive omfang, og sitt faglige tilbud, har festivalen over hele 25 installasjoner etablert seg som en bransjebauta. 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X