Insect Ark spiller på torsdagen. FOTO: BLÅ

VRIOMPEIS FEST 2022: Klubb Vriompeis har kommet i tenårene

3.-6. AUGUSTBLÅ, OSLO Byens vrangeste vriompeis er hormonell og klar for å lage lyd på Blå igjen. Klubb Vriompeis startet opp i 2007, og har derfor rukket å bli hele 15 år. I den anledning har klubbkonseptet kledd seg opp i sin mest rebelske festdrakt hittil. Kjent for å skille klinten fra hveten hva det absurde angår, har de huset alt fra østerrisk glitch-elektronika til black metal-inspirert hiphop.  Til feiringen har de selv lovet å hente fram “den vriompeiske stortromma” og legge opp til en fullspekket festival. Den musikalske rebellen er nå klar til å eksperimentere, utfordre, og stå for […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.