Insect Ark spiller på torsdagen. FOTO: BLÅ

VRIOMPEIS FEST 2022: Klubb Vriompeis har kommet i tenårene

3.-6. AUGUSTBLÅ, OSLO Byens vrangeste vriompeis er hormonell og klar for å lage lyd på Blå igjen. Klubb Vriompeis startet opp i 2007, og har derfor rukket å bli hele 15 år. I den anledning har klubbkonseptet kledd seg opp i sin mest rebelske festdrakt hittil. Kjent for å skille klinten fra hveten hva det absurde angår, har de huset alt fra østerrisk glitch-elektronika til black metal-inspirert hiphop.  Til feiringen har de selv lovet å hente fram “den vriompeiske stortromma” og legge opp til en fullspekket festival. Den musikalske rebellen er nå klar til å eksperimentere, utfordre, og stå for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X