Soloshow fra humorentreprenøren

Sponset innleggParkteateret

Martin Beyer-Olsen har hatt en brokete vei til humortronen. Etter å ha kavet i gjørma i musikkverdenen fant han etter hvert fast grunn i Blymandag og sketsjeverdenen. De siste årene har han lekt, spilt og køddet i to forskjellige tospann – den ene med Christian Mikkelsen, og den andre med Lars Berrum. 

Mannen har generelt showet mye. Martin og Lars Berrum ga oss Culture Elite, som ble hyllet av riksdekkende medier og fikk stor oppmerksomhet i utlandet. Det ble satt opp på verdens største humorfestival i Skottland, til enorm applaus etter hver forestilling – bortsett fra den første for da kom det ikke så mange, ifølge hovedpersonen selv.

Med Analog Champagne gjør Martin Beyer-Olsen for første gang et solo standup-show. Endelig skal han ut på skikkelig dypt vann. Beyer Olsen er en fyr med mange hatter, talenter og fasetter, så her kan du antagelig forvente et show med en grunnleggende humoristisk tone hvor du plutselig blir klasket i fjeset av et musikknummer eller andre mer abstrakte overraskelser. Det er rett og slett umulig å spå hva dette showet dreier seg om. Da vi i fjor høst spurte hva showet skulle handle om, svarte Beyer-Olsen: “Det aner jeg ikke.”

På samme direkte spørsmål i dag, svarer Beyer-Olsen nesten det samme:
“På samme måte som det er vanskelig for tyske industri-deeptech-metall band å bli satt i bås, så er det er vanskelig å skrive om sitt eget show. Det har ingen rød tråd, men snarere et fiskesnøre som er det samme, bare vanskeligere å se.”

Men show blir det. 

Martin Beyer-Olsen sier selv at det er liveformatet som ligger hans hjerte nærmest. Og etter det som bare kan omtales som “de vanskelige årene” – der han kun har drevet podkast og barneoppdragelse – er han nå igjen å finne på scenen med et humorshow. 

Showstart er første september, og måneden blir fylt med ti show. Premieren er allerede utsolgt, så her er man nødt til å være på ballen om man skal sikre seg billett. 

Les vårt intervju med hovedmannen her, før du sklir inn her for å kjøpe billetter