Pekula, vol. 6 og Øyanatt

Sponset innleggParkteatret

DE SOM HAR opplevd volum én til fem av Pekula på Parkteatret vet med seg selv at de ikke vet noen ting. 

Erlend Mokkelbost er drivkraft, komponist og produsent i Pekula, som har blitt en konsertserie, som igjen har blitt en serie med livealbum. Etter noen covid-pregede utgaver er det igjen klart for fullskala konsert og sansemessig galskap på scenen på Parkteatret. 

Surprise, surprise

Volum seks heter Solara, og blir servert som en del av årets Øyanatt. Som tidligere får du et stjernelag av musikere, og byens aller beste på konsertvisueller, for å gi en helhetlig sanseopplevelse for både øre, nese og hals. Og viktigs av alt, du aner ikke hva du får servert.

Sansene vil bli bombardert av sjangermikser som dekker nesten hele det musikalske spekteret. Tidligere har du blitt herjet med av technoens hardtslående rytmer og sinnsforvirret av rockens psykedeliske tåkedis. Om det blir det samme, noe lignende, eller noe helt annet denne gangen er det bare Mokkelbost og bandet som vet. 

Faren ved forventninger

Det hele begynte med et ønske fra Mokkelbost om å knuse alle forventninger man har til en liveopptreden. Et ønske om å overraske og gripe publikum, som ikke skal ha noen forutanelse om hva som skal skje på scenen. Vi er nå kommet til Volum seks, og nå har nok publikum i det minste en forventning om å bli tatt på senga, som man jo sier. 

Mokkelbost kan i dag vise til en lang karriere som begynte i progrock- og punkhjørnet av musikk(kontor)landskapet, men det var med popbandet Montée at musikkarrieren virkelig skjøt fart i 2006. I dag er det produksjon og komposisjon som går igjen på ukeplanen, og med Pekula har Mokkelbost virkelig fått satt sitt helt spesielle preg på konseptet «liveopptreden» også. 

Om du er på vei vekk fra Tøyenparken 11. august og ser etter neste konsertopplevelse, bør du absolutt svinge innom Park før du legger deg. Hvis du ikke har billett til festivalen, kan du uansett sikre deg inngang og oppleve den sjette utgaven av Pekula på Parkteatret. 

Hva kan du egentlig forvente deg? Vet ikke, men det blir spektakulært. 

Kjøp dine billetter her.