FOTO: LUNA TEPPANA

FESTIVALGUIDE – Piknik i Parken

16.-18. JUNIOSLO Ja, dere. Etter 20 grader i Oslo i slutten av april begynner vi igjen å slå oss ned i Oslos mange parker. Da går det an å tenke på at Piknik i Parken ikke er så langt unna. Parkfestivalen, som startet som en piknikteppe-festival i Vigelandsparken i 2014, åpner igjen porten etter de vanskelige årene. Du kan sikkert fortsatt ta med deg teppe om du vil, men vi spår at det blir vesentlig mindre bruk for, og plass til det, enn i resten av hovedstadens parker.  Festivalen arrangeres 16.-18. juni. Åstedet for piknik er nå Sofienberg. Parken som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X