KIKAGAKU MOYO KOMMER TIL LOADED. FOTO: PRESSEBILDE.

FESTIVALGUIDE – Loaded

9.-11. JUNIOSLO En ny begivenhet i hovedstadens gater. Loaded-festivalen slår seg opp nedenfor Oslos forsvarsverk Akershus Festning. Der hvor alle mesterskap i fotball har blitt vist på storskjerm de siste årene vil du i år få servert premium musikkopplevelser for aller første gang. 9.-11. juni blir det avspark for sommerens festivalsesong (alt før har vært preseason). Planen var opprinnelig å holde det hele på Vulkan, men av ulike (og sikkert gode) grunner ble det nylig annonsert at Loaded melder overgang til Kontraskjæret. Og der Vulkan var sentral med utsikt til Akerselva, kan Kontraskjæret by på sjøgløtt og måkeskrik langs Oslos […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.