FOTO: PRESSEBILDE.

FESTIVALGUIDE – Kadetten

28.-29. JUNISANDVIKA Klassens badass, som ikke egentlig er slem, bare litt annerledes. Kadetten omtaler seg i likhet med Palmesus som en strandfestival. Kadetten er ikke gammel, det har faktisk bare blitt arrangert to ganger tidligere, så dette blir deres tredje festival på fem år. Kadettangen, der konsertene foregår, er et nydesignet strandområde utenfor sentrum av forstadsbyen Sandvika. Femten minutter fra Oslo med tog, helt nede ved fjordkanten. Kadetten skiller seg ut fordi det er en sjangerbestemt festival. Kadetten handler nemlig kun om hiphop. Strandlivet kommer i andre rekke. Kadetten ligger bare et frisbee-kast unna der hvor Øyafestivalen debuterte som festival, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.