Tons of Rock. FOTO: Håvard Nesbø.

FESTIVALGUIDE – Anbefalinger i juni

Musikkfest Oslo – 4. juni Denne festivalen omtales ofte som musikkens dag i Oslo. En slags homage til byen, hvor forskjellige musikalske kunstuttrykk spirer og gror mellom asfalt og brosteiner. Scener popper opp ute i Oslos parker og inne på serveringsteder, og hver scene representerer en bestemt sjanger. Programmet er ikke klart enda, men Musikkfest pleier å servere en god blanding av spennende ukjente musikanter og velkjente, nasjonale musikkskatter. Det viktigste til sist – Musikkfest er gratis! Hold av fjerde juni.  Lyse Netter – 10.-11. juni Moss ligger jo en ganske grei avstand fra polarsirkelen, så det er vel måte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X