Tons of Rock. FOTO: Håvard Nesbø.

FESTIVALGUIDE – Anbefalinger i juni

Musikkfest Oslo – 4. juni Denne festivalen omtales ofte som musikkens dag i Oslo. En slags homage til byen, hvor forskjellige musikalske kunstuttrykk spirer og gror mellom asfalt og brosteiner. Scener popper opp ute i Oslos parker og inne på serveringsteder, og hver scene representerer en bestemt sjanger. Programmet er ikke klart enda, men Musikkfest pleier å servere en god blanding av spennende ukjente musikanter og velkjente, nasjonale musikkskatter. Det viktigste til sist – Musikkfest er gratis! Hold av fjerde juni.  Lyse Netter – 10.-11. juni Moss ligger jo en ganske grei avstand fra polarsirkelen, så det er vel måte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.