Parkenfestivalen. FOTO: Daniel Lilleeng.

FESTIVALGUIDE – Anbefalinger i august

Trevarefest – 1.-3. august En annen av de mest billedskjønne plassene vi har i Norge har også egen festival. Trevarefest foregår over tre dager i Henningsvær i Lofoten. Den oppsto i 2017, og siden da har hypen rundt festivalen blitt enorm. Nesten like viktig som musikkprogrammet er kulturprogrammet og opplevelsene du får. Med yoga, meditasjon og vinsmaking på planen blir Trevarefest en kulturell reise, i Norges vakreste fiskevær. Av artister finner vi Okay Kaya, som gjør en sjelden festivalopptreden denne sommeren, samt den israelske elektropop-dronningen Liraz, boogiekongen Leroy Burgesso, og ikke minst Kakkmaddafakka, som kanskje er ett av Norges beste […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.