Parkenfestivalen. FOTO: Daniel Lilleeng.

FESTIVALGUIDE – Anbefalinger i august

Trevarefest – 1.-3. august En annen av de mest billedskjønne plassene vi har i Norge har også egen festival. Trevarefest foregår over tre dager i Henningsvær i Lofoten. Den oppsto i 2017, og siden da har hypen rundt festivalen blitt enorm. Nesten like viktig som musikkprogrammet er kulturprogrammet og opplevelsene du får. Med yoga, meditasjon og vinsmaking på planen blir Trevarefest en kulturell reise, i Norges vakreste fiskevær. Av artister finner vi Okay Kaya, som gjør en sjelden festivalopptreden denne sommeren, samt den israelske elektropop-dronningen Liraz, boogiekongen Leroy Burgesso, og ikke minst Kakkmaddafakka, som kanskje er ett av Norges beste […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X