FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Utelivsguiden uke 18

Siden gjenåpningen av landet har vi ukentlig prøvd å sile ut de mest interessante klubb- og utelivsarrangementene som har “gått ned” i hovedstaden. Vi fortsetter den gode trenden, og gjør vårt beste for å inkludere flere byer over et visst folketall. Her er helgens feteste events. OSLO Gundelach // The Villa6. mai, kl. 22 En av Norges mest spennende elektronikaartister har brukt pandemien på å slippe musikk. “My Frail Body” kom i 2020, og han har fulgt opp med flere nye singler. I år har han allerede sluppet to EPer, “Shape” og “Shifter”, der førstnevnte ble spilt inn i en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X