Smil til verden – og verden vil bli fullstendig fucked

BANDET THE SMILE har murret under bakken i snart 15 år, og nå har de endelig kommet seg opp og gitt ut debutalbum. Gruppa består av hovedarkitektene bak Radiohead, Thom Yorke og Johnny Greenwood, samt trommisen fra den kritikerroste jazz-kvartetten Sons of Kemet, Tom Skinner. Bandet gikk fra å være et diffust sideprosjekt, til å bli noe av det beste vi har fått ut av pandemien – i alle fall hvis du er en halvdeppa type uten mye positivt å si om omverdenen. Plata, som har fått navnet A Light for Attracting Attention, er et bilde på vår nye status-quo etter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X