Smil til verden – og verden vil bli fullstendig fucked

BANDET THE SMILE har murret under bakken i snart 15 år, og nå har de endelig kommet seg opp og gitt ut debutalbum. Gruppa består av hovedarkitektene bak Radiohead, Thom Yorke og Johnny Greenwood, samt trommisen fra den kritikerroste jazz-kvartetten Sons of Kemet, Tom Skinner. Bandet gikk fra å være et diffust sideprosjekt, til å bli noe av det beste vi har fått ut av pandemien – i alle fall hvis du er en halvdeppa type uten mye positivt å si om omverdenen. Plata, som har fått navnet A Light for Attracting Attention, er et bilde på vår nye status-quo etter […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.